Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova fredde di frigorifero
- 1200 g di acqua
- 50 g di succo di barbabietole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 4 olive nere denocciolate a rondelle (2 mm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai pistacchi
4óra
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1óra
Mozzarella stick
30 Min
Monte Cristo sandwich
4u. 30min
Tiramisù
5h 20min
Mousse ai frutti rossi
4óra
Purè di patate (TM6)
1óra
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1óra
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min
Macarons
1h 30min
Cannelloni al ragù
1h 30min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 min