Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de morrón en trozos
- 200 g de puerro en rodajas, (solo la parte blanca)
- 40 g de manteca
- 4 filetes de pescado blanco de aprox. de 250 g c/u o un trozo entero del pescado elegido (brótola, lenguado, pescadilla, corvina)
- 4 cucharaditas de sal
- 2 cucharadita de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
-
1
cucharada de almidón de maíz
of 1 cucharada de harina 000 - 250 g de agua
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 cubito de caldo de verduras - 800 g de papas salpimentadas en cubos (2 cm)
- 200 g de crema de leche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2385.9 kJ / 570.2 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de calabaza y pollo
Geen beoordelingen
Guiso típico Uruguayo
55min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2u.
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Postrecitos de dulce de leche
2 godz. 20 min
Salsa criolla
5 min
Pollo a la pizza
50min
Soufflé de calabaza
1u.
Ensalada de verduras variadas
5 min
Frittata de calabaza y ricotta
40min
Pasteles de pollo mediterráneo
45min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min