Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Zucchini ( Ø 3-5 cm), Enden abgeschnitten, nicht längs halbiert
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Sellerie, in Stücken (4 cm)
- 100 g Möhre, in Stücken (4 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 50 g Olivenöl
- 2 EL Speisestärke
- 4 EL Wasser
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 100 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 4 Stängel Basilikum, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2747 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 λεπτ.
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
15min
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30 Min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30 min
Frozen Erdbeer-Joghurt-Bars
7h
Klassiker
1h 45min
Thunfischpizza quattro stagioni
1ωρ.
Low-Carb Brokkoli-Auflauf mit Hähnchen
1h 30 min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1h 15min
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 λεπτ.
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30 Min