Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Reis, parboiled
- 400 g Wasser
- 5 g Öl
- 2 ½ TL Salz
- 185 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake, abgetropft
- 110 g Perlzwiebeln, aus dem Glas, abgetropft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 170 g Mayonnaise, leicht, 4,8 % Fett
- 60 g Kapern mit Flüssigkeit
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 140 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2018 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2192 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 Min
Paprika-Käse-Salat
40min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Kichererbsen-Salat
15min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 Min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Chili con Chorizo
30 Min