Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knusperhaube
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Blattspinat, grob zerkleinert
-
100
g Butter, weich, in Stücken
of 100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken -
50
g Panko
of 50 g Paniermehl - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Schlemmerfilet und Fertigstellung
-
600
g Seelachsfilets, frisch
of 600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp) - Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 820 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2u. 15min
Hähnchen in Estragonsauce
50 min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 dk
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Spargel-Korma
45min
Lachs mit Erdbeertopping
30min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1 godz. 30 min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h