Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 400 g Porree, halbiert, in Stücken (2 cm)
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Sonnenblumenöl
- 60 g Schweineschmalz
- 1 EL Zucker
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Sultaninen (optioneel)
- 10 g Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chili, gemahlen
- 1 TL Nelkenpulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Pfeffer
Fertigstellung
- 4 Eier, davon 1 verquirlt
- 6 Pck. Pizzateig, aus dem Kühlregal (à 400 g)
- 18 Oliven, grün, entsteint, abgetropft, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Napoleon-Torte
8 Std.
Thai Tom Yum
45 Min
Tannenbaum-Brioche
2h 30min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Straßburger Auflauf
50 Min
Spanische Tortilla
45 Min
Navettes
2h
Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf
45 Min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 Min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 Std. 50 Min
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2h