Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Mehl
- 4 Eier (Zimmertemperatur)
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Wasser, lauwarm
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Ricotta, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 1 Ei
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 120 g Butter, in Stücken
- 6 Stängel Salbei, abgezupft, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2830 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Muffins
40min
Mediterranes Pane Bianco
2h
Rote-Bete-Ziegenkäse-Eis mit Kräckern
15u.
Auberginen-Röllchen mit Schinken
1h
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1h
Ravioli-Auflauf
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1h 20min
Walnusskuchen im Glas
4h
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2h
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1h
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2h 15 min.