Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Mehl
- 4 Eier (Zimmertemperatur)
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Wasser, lauwarm
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Ricotta, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 1 Ei
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 120 g Butter, in Stücken
- 6 Stängel Salbei, abgezupft, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2830 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2ωρ. 15 λεπτ.
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2ωρ. 15 λεπτ.
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45 min.
Beeren-Amarettini-Tarte
3h
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1hod. 20min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 λεπτ.
Jalebi (Diwali)
3h
Ciabatta
8h 30min
Gefüllte Muffins
40 λεπτ.
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 λεπτ.
Gemüseplatte mit heller Sauce
1hod.
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2hod.