Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanille-Rum-Creme
- 500 g Milch
- 2 Eigelb
- 1 Ei
- 120 g Zucker
-
50
g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstäuben
of 50 g Dinkelmehl Type 630 - 30 g Rum (optioneel)
- 1 Vanilleschote, längs halbiert
- Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
-
300
g Weizenmehl Type 550 und mehr zum Bearbeiten
of 300 g Dinkelmehl Type 630 - 130 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 15 g Backpulver (ca. 1 Pck.)
- Milch zum Bestreichen
- 20 g Puderzucker zum Bestäuben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1349 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Einfache Herrentorte
5h 45min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2sa
Omas bester Mohnkuchen
1sa
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Bier-Schokoladen-Kuchen
3h
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2sa
Thunfischpizza quattro stagioni
1sa
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2sa