Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio di oliva
- 1 zucchina, a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano, a fette (5 mm)
- 1 peperone giallo, a cubetti (1,5 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di uvetta
- 50 g oliva verde, denocciolata, tagliate a metà in senso trasversale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 1 melanzana (ca. 350 g), a cubetti (1,5 cm)
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 10 g di zucchero greggio (o di canna)
- 3 gambi di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliati a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 432 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 Std.
Purè di patate nature
55min
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Caponata di lenticchie
1 Std.
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 Min
Crema spalmabile alle melanzane
20 Min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15min
Pesto di basilico
10min
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Filetto di maiale al forno con riso
1小时 20 分钟
Tartare di uova
35 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5min