Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petites courgettes, coupées en morceaux de la taille du poussoir
- ½ c. à café de sel aromatisé aux légumes
- 600 g de filet de poulet, coupé en aiguillettes (3 cm) (voir Variante(s)")
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de farine
- 5 brins de persil frais
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de poireau, en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 1 citron jaune, le zeste et le jus
- 150 g de bouillon de volaille
- 300 g de crème
- ½ c. à café de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2158 kJ / 515.8 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1042.2 mg
Alternatieve recepten
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30min
Jambalaya de poulet
40min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2 Std. 40 Min
ATELIER menu 2
1小时
Chili Con Carne
30min
ATELIER menu 1
1小时
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30min