Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de beurre mou
- 290 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- 350 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 230 g de lait ribot
- 250 g de myrtilles, fraîches ou surgelés
- sucre glace, pour le décor
- 100 g de myrtilles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2377 kJ / 568.1 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 210.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits au citron
55min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 Std. 40 Min
Cake pomme et cannelle
55min
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50 min
Biscuits à l'orange et aux noix
1 Std. 20 Min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 godz. 40 min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Cake orange-pavot
1 godz.
Cake aux abricots et au citron
55min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min