Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych (patrz wskazówka)
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 60 g wrzącej wody
- 2 szczypty soli
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 230 g mąki pszennej
- 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 383.4 kJ / 91.6 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 28 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Żelka mango do tortów
3ωρ. 25 λεπτ.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Frużelina malinowa
10min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72 Std.