Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto zaparzane
- 125 g mleka
- 25 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
Ciasto właściwe
- 170 g mleka
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 ½ łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - 425 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 70 g cukru
- ½ łyżeczki soli
- 1 żółtko, roztrzepane
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 858.2 kJ / 205.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 111.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybkie kajzerki
1h 50min
Podłużne bułki pszenne
3h 30min
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45 min
Świderki z makiem
2 Std. 10 Min
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2 Std. 45 Min
Kajzerki
15h 45 min
Słodkie maślane rogale
2 Std. 10 Min
Angielskie bułki śniadaniowe z patelni (English muffins)
2h
Meksykańskie zaplatane bułki
2h
Chrupiąca posypka z chili (Chilli crunch) (TM6)
25min
Szybkie paluchy drożdżowe
35min
Bawarski chleb preclowy
2h