Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão, só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1594 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Vichyssoise
40 min
Bucatini
1h
Húmus de tomate e feijão-branco
5 min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 min
Baguetes com azeite, alho e coentros
Geen beoordelingen
Megassanduiche com pão de alho
Geen beoordelingen
Ovos verdes
40 min
Piza verde
45min
Waffles de legumes
15 min
Coroa de pães
9 godz. 30 min
Crepes com recheio de espargos
50 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1u. 10min