Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 412.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com chocolate
2h
Empada de galinha
2h
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20 min
Miniquiches de alho-francês
1h 40min
Crepes de bacalhau
1h 15min
Piza torcida
1h 30min
Pães grelhados com manteiga de ervas
35min
Nuggets
40min
Barrinhas de peixe
2h 30min
Almofadinhas de peru
40min
Croquetes
3h
Molho bechamel
15min