Apparaten en Accessoires
Almofadinhas de bacalhau
Voorbereiding 1u.
Totaal 1u. 45min
40 unidades
Ingrediënten
Recheio
-
salsa10 g
-
água800 g
-
bacalhau demolhado e desfiado200 g
-
azeite50 g
-
cebola50 g
-
alho1 dente de
-
farinha tipo 6540 g
-
manteiga10 g
-
Sal q.b. p/ temperar
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
manteiga cortada em pedaços110 g
-
sal1 c. chá de
-
cubos de gelo60 g
-
ovos2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
412.8 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
322.2 kJ /
77 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
5.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Da Bimby®
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Garibaldis
5u.
Piza Margarita
1u. 45min
Pãezinhos recheados com chili
1u. 10min
Empadinhas de tomate e manjericão
1u. 20min
Blättertorte
2u.
Empanada multicolor
1u. 15min
Focaccia recheada
1u. 25min
Piza torcida
1u. 30min
Crepes de bacalhau
1u. 15min
Folhados de carne
1u. 10min
Empadas de carne de porco
2u. 5min
Pastéis de massa tenra
3u.