Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cabeças de alho cortadas ao meio
- 80 g chalota cortada em quartos
- 1 malagueta (optioneel)
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 15 g vinho branco
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 5 pés de tomilho, só as folhas
- 10 pés de salsa, só as folhas
- Paprika, pimenta-de-caiena ou açafrão q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 399.7 kJ / 95.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 598.2 mg
Alternatieve recepten
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Sopa antiga de alho
1h 10min
Creme de agrião e ervilhas
45min
Sopa de alho
1h 10min
Creme de feijão-branco
30min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Crème au Moulin Vert
40min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min