![Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974D51E6-4766-4C59-A694-ECC3939E5C29/Derivates/5B0C43B3-3615-46D3-84A7-5FFB2CDC7B2E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 1 c. à café de sel
- 150 g de farine de riz
- 60 g de beurre
La garniture
- 3 gousses d'ail de belle taille
- 80 g d'échalotes
- 20 g de persil plat frais, et un peu pour la finition
- 40 g de beurre salé
- 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes à la farine de châtaigne et compote de pomme
55 min
Crêpes suzette
35 min
Pâte sablée sans gluten
45 Min
Pizza au jambon sans gluten
1h 45min
Hamburger sans gluten
1h 30min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Crêpes tout chocolat
35 min
Cake au jambon cru sans gluten
55 min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min