Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle
1 Std.
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4ωρ. 40 λεπτ.
Batbout au fromage
30 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Pain pide (pain turc)
2h
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Harira
7h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pain marocain
3h 40min
Soupe harira
40min