Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 200 g ginger biscuits, halved
- 80 g unsalted butter, diced
Filling
- 5 gelatine leaves
- water, for soaking gelatine
- 180 g white chocolate, pieces or callets
- 200 g evaporated milk, light
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 500 g cream cheese
- 250 g raspberries
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1828 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 33.4 g
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Raspberry Cheesecake
3h 25 min
White Chocolate Cheesecake
16h
Mandarin and White Chocolate Trifle
6sa
Panna Cotta
6sa 15 dk
Unbaked marbled cheesecake
4 Std. 35 Min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6u. 20min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4 godz. 40 min