Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 - 410 g Wasser, kalt
- 20 g frische Germ
- 100 g Roggensauerteig, flüssig
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Roggenmehl Type 960
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 2 geh. TL Brotgewürz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 525 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 217 mg
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Dunkles Landbrot
3h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15 min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Buttermilchbrot
18h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Roggenmischbrot
1h 15 min
Gewürzbrot
16h 30min
Graubrot
2h