Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marynata z tofu
- 60 - 80 g czerwonego wina, wytrawnego
- 25 g sosu sojowego, jasnego
- 100 g napoju sojowego
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego
- 200 g tofu, średnio twardego, pokrojonego w 1 cm kostkę
Ragout
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g masła
- 400 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 450 g ziemniaków, pokrojonych 1 cm kostkę
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 1 łyżkę koncentratu pomidorowego
- 15 g mąki kukurydzianej
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 707 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosowy dhal z soczewicy
20min
Wegańskie chili
40 Min
Curry z bakłażana, szpinaku i soczewicy
25min
Wegetariańskie chili
1 Std. 5 Min
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45 Min
Wegetariańskie chop suey
1 Std. 5 Min
Dal makhani
13h 20 min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 Min
Wegańskie "chili con carne"
1 Std.
Ragout z soczewicą i burakami
2 Std. 10 Min
Gratin z czerwoną soczewicą, bakłażanem i cukinią
1 Std. 10 Min
Chili z pieczoną dynią piżmową i czarną fasolą
45 Min