Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Suflet malinowy
- 100 g cukru, plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek
- 70 g wody
- 25 g mąki kukurydzianej
-
300
g malin, świeżych
of 300 g malin, mrożonych - masło, do natłuszczenia foremek
- 3 białka, o temp. pokojowej
- 1 szczypta soli
Krem angielski
- 100 g mleka
- 3 żółtka, o temp. pokojowej
- 100 g śmietany, 36% tłuszczu
- 40 g cukru
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 962.7 kJ / 230.1 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biało-czerwony deser
7u.
Omlet austriacki z sosem truskawkowym
1 Std.
Walentynkowe serduszka brownie
2 Std. 50 Min
Placuszki z salsefii
1 Std.
Łazanki z makiem i bakaliami
30 Min
Deska masła
10 menit
Aioli
5 menit
Bento z pandami
1 Std.
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM5)
20min
„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim
13u. 40min
Deser lodowy Chai latte
15 Std.
Adżika
40 Min