Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
25 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spaghetti Carbonara
40 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Garlic Turkey Stew
45min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
Prawn Saganaki
35 min