Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
- 5 g dried shiitake mushrooms
- 2000 g water, plus extra for cooking noodles
- 3 tsp caster sugar
- ¾ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp light soy sauce
- 4 Tbsp toasted sesame oil
- 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
- 150 g onion, halved
- 150 g fresh button mushrooms
- 2 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- sesame seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2317.3 kJ / 553.8 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 969.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Strawberries and Cream (TM5)
20 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Grab and Go Breakfast Wrap
30 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min