Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
- 5 g dried shiitake mushrooms
- 2000 g water, plus extra for cooking noodles
- 3 tsp caster sugar
- ¾ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp light soy sauce
- 4 Tbsp toasted sesame oil
- 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
- 150 g onion, halved
- 150 g fresh button mushrooms
- 2 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- sesame seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2317.3 kJ / 553.8 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 969.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Hot Toddy
10 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Mojito
5 Min