Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
- 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 oz oil
-
1
tbsp Korean chili paste (gochujang)
of 1 tbsp chili powder - 1 tbsp rice vinegar
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp soy sauce, light
- 2 pinches salt
- white sesame seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 484.3 kJ / 115.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 494.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmalade Margarita
5min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Brazilian Limeade
10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Cuban Mojito
5min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Tropical Mimosa
5min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Arnold Palmer Lemonade
20 Min