Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
- 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 oz oil
-
1
tbsp Korean chili paste (gochujang)
of 1 tbsp chili powder - 1 tbsp rice vinegar
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp soy sauce, light
- 2 pinches salt
- white sesame seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 484.3 kJ / 115.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 494.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Matzah
30 Min
Steamed Shrimp
20min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
Matcha Nice Cream
35 Min
Green Salsa Chicken with Cactus
40min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Honey Pear Vinaigrette
5 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min