Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les spaghetti
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1195.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes aux moules et au safran
25 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Saumon en croûte de tomates et riz aux légumes
30 min
Tagliatelle au ragoût de viande
1h 10min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 min
Gratin de poisson et pommes de terre
1h 10min
Chapelure
10 Min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1u. 15min
Gratin de ravioli
1 godz. 40 min