Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les spaghetti
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1195.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie à l'ail et aux olives
25min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Tagliatelle au ragoût de viande
1h 10min
Salade, pâtes au ragoût et crème choco-fraise
35 Min
Gratin de ravioli
1h 40min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4 Std. 50 Min
Sauce tomate aux noisettes
25min
Pâtes maison al ragu
1 godz. 55 min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min