Tiborna de legumes de primavera

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 doses

Ingrediënten

  • acelga
    230 g
  • pão alentejano
    4 fatias de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • ovos
    4
  • água
    1000 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    20 g
  • chalota cortada em lâminas
    120 g
  • espargos verdes laminados
    150 g
  • Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
  • Pimenta q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 706.9 mg
Eiwitten 13.1 g
Calorieën 1157.4 kJ / 276.6 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 24.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...