Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 120 g água
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65
Molho da base e recheio
- 100 g tomate pequeno maduro
- 10 g azeite
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de orégãos
- 200 g queijo mozarela de búfala
- Tomate-cereja cortado em rodelas, q.b. p/ guarnecer
- Manjericão fresco q.b.
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1641.6 kJ / 392.4 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 936.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de miso com galinha e massa
35 dk
Piza Margarita
1h 45min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 Min
Piza 4 estações
1sa
Piza Vénus
1sa
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1 Std. 10 Min
Tarte de maçã e pêra
2h
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 dk
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
25 Min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 Std. 10 Min
Piza rápida de peperoni
1sa