Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g leite
- 50 g manteiga
- 50 g açúcar
- 1 c. chá de sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
Recheio
- 150 g fiambre
- 100 g queijo flamengo
- Manteiga amolecida q.b. p/ pincelar
- 6 fatias de presunto
- 50 g alcaparras escorridas
- 1 tomate cortado em rodelas
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1809.5 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1084.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.
Batatas recheadas
1h 30min
Almôndegas de frango, Penne com molho de tomate e Maçãs cozidas
1 Std.
Hot dog assado
1 godz. 20 min
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10 Min
Sobremesa de morango com chocolate - TM6
20 Min
Bolo formigueiro
55 min
Batata recheada
1 godz. 50 min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1h 40min
Sorbet de caipirinha
10 Min
Bolachas de café
12h
Bolachas de aperitivo com Parmesão
50 min