Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 220 g plain flour, plus extra for rolling
- 170 g unsalted butter, diced (1 cm), then frozen
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, cold
Sausagemeat Filling
- 150 g onions, quartered
- 450 g good quality pork sausagemeat
- 1 tsp dried mixed herbs
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg, beaten, for glazing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 563 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scottish Tablet
2h 15min
Anzac Biscuits
30 Min
Buttercream Icing
5 Min
Butterfly Cakes
1 godz.
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 godz.
Steak Provençal Pie
2h 15min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Red Onion Gravy
25 Min
Yorkshire Pudding
1 godz.