Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de patates douces, coupées en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de cheddar affiné à la truffe, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2545.3 kJ / 608.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 46.8 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 424.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1hod.
Mousse minute à la framboise
5 min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1hod.
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1hod.
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 Std. 10 Min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1 Std. 20 Min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
ATELIER menu 1
1hod.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Lasagne chèvre et courgette
1hod.