![Ragú de Pollo con Polenta Ragú de Pollo con Polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f9f1782193ec53c70852f524cde3d38a/Derivates/8a5d4fd2e7fce7a6d729cd6ed9ed1e30a7bd39b6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pechuga de pollo, con o sin piel, con hueso o sin hueso, pollo, cortado en trozos (3 cm), parcialmente congelado o 600 g de carne de pollo picada (si se utiliza, empezar en el paso 2)
- 200 g de mezcla de verduras, champiñones, zanahorias, apio, etc.
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de puré de tomate
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
-
100
g de jitomate triturado en lata
of 100 g de jitomate - 40 g de vino tinto
- ½ cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
Polenta
- 50 g de queso cheddar, en cubos (3 cm)
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 200 g de polenta, aprox. 4 minutos de cocción
- 1 cdita sal
- 60 g de mantequilla cortado en trozos
-
1
ramita tomillo fresco, para decorar
of 1 ramita de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3044.1 kJ / 727.6 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 53.2 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1362.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Empanadas de verdura
1 Std. 50 Min
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Salsa criolla
5 Min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 Std. 45 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min