Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
of 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1600 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min
Ravioles de nueces en forma de estrella con salsa de champán
1 godz. 30 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Risotto
30min
Crema de champiñones
20 dk
Gin-Fizz
5min
Quiche Lorraine
50 Min
Tacos de lechuga
1 Std.
Gnoccis con prosciutto
1sa 20 dk
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15 dk
Salsa bearnesa
15 dk
Huevos benedictinos
1 Std.