Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de las patatas
- 750 g de agua
- 600 g de patatas de guarnición con piel (lavadas)
- 20 g de sal gorda
Mayonesa con ajo
- 175 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
Salsa brava
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharada de vinagre de vino tinto
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de tomate frito
Tempura
- 50 g de harina de repostería
- 50 g de maicena
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 170 g de agua muy fría
Acabado y presentación
- 300 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal fina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2334 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.33 g
- Vetten
- 47.08 g
- Vezels
- 2.62 g
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Ensalada César
20min
Sándwich de ensalada César
20min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Boquerones fritos con gratén de verduras
55min
Alioli
10min
Boquerones en vinagre
48 Std.
Ensalada de patata con langostinos y salsa cóctel
2h
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Patatas "de luxe"
30min
Salsa brava
10min