![Brazo de gitano de gambas y salmón Brazo de gitano de gambas y salmón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e7cdde51-8122-4fdb-a1d7-b3e86dc5fa5a/Derivates/d7619167-f0f0-45af-bd58-6fe7aa7afcdb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
- 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
- 130 - 150 g de mayonesa
- 20 g de kétchup
- 50 g de huevas de mújol
-
10 - 15
g de coñac
of 10 - 15 g de brandy
Montaje y decoración.
- 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
- Voeding
- per 1 rodaja
- Calorieën
- 1093 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 572.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipastel de pescado y marisco
40min
Pudin crujiente con masa filo
1h
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min
Calamares rellenos
2h
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Pastel frío de pisto
3h
Coulant de turrón
15 Min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h