Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (mind. 1 Stunde)
- 400 g Venusmuscheln, frisch
Zubereitung
- 2 EL Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 200 g rote Paprika, der Länge nach geviertelt
- 500 g Erdäpfel, mehligkochend, Ø 5 cm, Ränder ggf. begradigt (siehe Tipp)
- 5 Zweiglein Petersilienblättchen, frisch, abgezupft
- 50 g Weißwein
- 3 - 5 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 50 g rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 100 g Paradeiser, geviertelt
- 2 TL Salz
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (je nach Größe 1-2 Stück)
- 500 g Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben geschnitten (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2905 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1853 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananen-Zimt-Eis mit Kakaonibs
10 dk
Sellerie mit Karotte und Apfel fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 Std. 30 Min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25 dk
Cool Passion
10 dk
Café Astoria
10 dk
Shirley Temple
10 dk
Pina Colada Sorbet
30 Min
Kokos-Bananen Eiskaffee
5 dk
Schoko-Orangen-Aufstrich
15min
Pfirsicheis
15min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 dk
Petersil-Walnuss-Pesto
35 Min