Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g papryczki chili cayenne, świeżej, czerwonej i zielonej, bez ogonków, w całości (patrz wariant)
- 20 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 3 ząbki czosnku
- 100 g oleju
- 1 - 2 łyżki pieprzu syczuańskiego
- ½ gwiazdki anyżu
- ½ łyżeczki soli morskiej, gruboziarnistej
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 352.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiszone marchewki (TM5)
72 godz. 40 min
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12u.
Indyjskie pączki (Gulab jamun)
1u. 15min
Pieczony rostbef z purée z suszonymi pomidorami i sosem z czerwonego wina
14 Std. 30 Min
Kubusiowy sok domowy
30min
Kremowy „serek” z nerkowców
25min
Słodki sos mango z chili
50min
Kawa po meksykańsku (Café de Olla)
30min
Placek czosnkowo-serowy
2 Std.
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1u. 55min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30min
Ogórki po azjatycku (TM5)
1 Std. 30 Min