Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1330 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain de campagne
3h 45min
Baguette tradition
15h 25min
Baguette au sarrasin
15h 25min
ATELIER menu 2
1 Std.
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Brioche à la mie filante
1h 45min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min