Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de champignons sauvages, frais (par ex. cèpes, girolles, iris, de champignons géants ou hallimasche), en morceaux.
of 250 g de champignons de Paris, frais et des pleurotes aux herbes, en morceaux - 200 g d'eau
- 400 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte (optioneel)
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) (optioneel) - 15 g de farine de blé
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- huile de tournesol pour la cuisson
- 100 g de crème
- 4 branches de persil frais, effeuillé
- ciboulette fraîche en fines rondelles, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pommes de terre classique
50min
Soupe de lentilles corail aux légumes
35 Min
Sauce à pizza
35 Min
Soupe au potiron
50min
Velouté de champignons
20 min
Velouté de poivrons
20 min
Salsa d'avocat et de tomatilles
10 min
Galettes à la semoule sucrée
Geen beoordelingen
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Sauce pour salade César
10 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min