Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de champignons sauvages, frais (par ex. cèpes, girolles, iris, de champignons géants ou hallimasche), en morceaux.
of 250 g de champignons de Paris, frais et des pleurotes aux herbes, en morceaux - 200 g d'eau
- 400 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte (optioneel)
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) (optioneel) - 15 g de farine de blé
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- huile de tournesol pour la cuisson
- 100 g de crème
- 4 branches de persil frais, effeuillé
- ciboulette fraîche en fines rondelles, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée Parmentier nature
55 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Purée de pommes de terre classique
50min
Crème de petits pois
40min
Compote de fraises - Gâteau au yaourt
Geen beoordelingen
Soupe hongroise aux champignons
30min
Vinaigrette citronnée
5 Min
Velouté courge-coco
45min
Pesto de roquette et piments rouges
5 Min
Velouté de courgettes au fromage frais
35min
Velouté de champignons
20min
Purée de patates douces
1h