![Pane bigio tostato alla mediterranea Pane bigio tostato alla mediterranea](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23ddad6d3b156543d168633a5bce185d/Derivates/95cfe08f8990341a8ba446ca38ff563b8baf6b21.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Quiche di asparagi
1 Std.
Lasagne
2 Std.
Creste di gallo all'anice
Geen beoordelingen
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Biscotti al vin brûlé
2hod. 40min
Pizza margherita
2h 10min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Cornetti al prosciutto
35 min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Pane ticinese
1h 50 min