Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1651 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30min
Ofenfisch mit Gemüse
50min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Spanisches Risotto
1h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min