Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo Emmental
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado bem esprimido
- 1 folha de louro
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de sal
- 60 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 300 g leite
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1837.9 kJ / 439.3 kcal
- Eiwitten
- 53.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 5172.9 mg
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1ωρ.
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 Std. 40 Min
Empada de alheira e grelos
1ωρ.
Crumble de tomate, pimentos e bacalhau
50 λεπτ.
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 λεπτ.
Soufflé de peixe
1ωρ. 10 λεπτ.
Quiche de três tomates
1h 5min
Peixe escondido da horta
1h 20min
Tarte de bacalhau e brócolos
1ωρ. 10 λεπτ.
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Bola de alheira com espinafres
1ωρ. 10 λεπτ.
Crumble de maçã e framboesa
1h 20min