Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
- 250 g alho-francês cortado às rodelas
- 300 g peitos de frango cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g leite
- 30 g farinha
- 1 c. chá de mostarda
- 100 g natas
- 20 g estragão
- 500 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2621.2 kJ / 626.5 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 578.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Empada de galinha
2h
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Torta de bacalhau
1sa
Folhado de salmão
40 dk
Tarte com recheio de peru
1sa 30 dk
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1sa
Folhado de pato de Elvas
2h
Empada de pato com alho francês
13 Std. 10 Min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1 Std. 25 Min
Empada Galega
35 dk
Quiche de frango com abóbora
1sa 30 dk