Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de farine
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 200 g de crème de marrons
- 15 g de sucre en poudre
La pâte à brioche
-
130
g de lait
of 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
of 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3309.3 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 739.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40 Min
Muffins crumble aux myrtilles
45 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Moelleux citron-myrtille
1h 5min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Cinnamon rolls en croûte de noix caramélisées
3h 30min
Cake à la crème de marrons
1 Std.
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min