Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
of 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
of 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1319 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl
1 Std.
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10 Min
Wurzelgemüse-Suppe mit Cashew-Pesto
2h 20min
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1 Std.
Möhrensalat
10 Min
Apfeldrink mit Bier
5min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Karotten-Pastinaken-Suppe; Krautrouladen mit Erdäpfeln und Weißweinsauce
1h 45min
Mediterranes Pane Bianco
2h
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min