![Fond de viande Fond de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A03F93A8-0874-4BEF-9507-D9CA62AA777F/Derivates/EB159258-5BB8-4BC1-9AF6-A8509F33C3D6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 58984.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Meringues fantômes
12sa 25 dk
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Geen beoordelingen
Bouillon de poisson
Geen beoordelingen
Miel épicé
10min
Salade de champignons crus
25 Min
Focaccia blé entier avec oignon et poivron
3h 20min
Petits pains au fromage faibles en glucides
Geen beoordelingen
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min