Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
-
100
g yellow onions, cut into pieces
of 100 g Spanish onions, cut into pieces - 100 g tomatoes, cut into halves
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
- 130 g coarse sea salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 44.5 kJ / 10.6 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1268.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Five seed bread
1h 50min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Onion Tart (TM6)
1h
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20 min
Gnocchi tricolore
35min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min