Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
-
100
g yellow onions, cut into pieces
of 100 g Spanish onions, cut into pieces - 100 g tomatoes, cut into halves
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
- 130 g coarse sea salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 44.5 kJ / 10.6 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1268.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Hummus with Peas and Beans
25min
Grated Cheddar Cheese
5min
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
Almond and Seed Crackers
45min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Vanilla Syrup
40min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1h 45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1u. 15min
Mushroom Taco Filling
35min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Raw snickers slice
55min