Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs, délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55 Min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Choucroute
12h 15 min
Soupe à l'oignon
1 Std.
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2 Std. 10 Min
Huîtres et granité à la lime
Geen beoordelingen
Radis d’hiver, agrumes et crème de cajou (Matthew Kenney)
15h 35min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Cari Malvani de poulet à l’ananas
30 Min
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten à l'avoine
Geen beoordelingen
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Beurre de culture
12h 15 min