Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs, délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Cornichons à la bière
24h 20min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50 Min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 phút
Vinaigrette césar végane
40min
Tarte aux fraises et chocolat
3h
Vinaigrette au miso à l'érable
5 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3h 45 min
Vinaigrette fruitée
5 Min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30min
Fond de volaille
45 phút
Bisque de crevettes
30min