Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 dk
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Baguettes au levain
15 Std.
Fond de légumes (végane)
30 dk
Sauce piquante
35 dk
Baguette tradition
15h 25min
Pain au levain
17h
Haricots blancs Cuisson lente
14h 40min
Calamars sous-vide
4u. 15min
Fromage frais à tartiner
15h 20min
Bœuf bourguignon - Pudding vapeur et sirop au citron
2 godz. 20 min
Fond de volaille
45 Min