Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de fromage panela (fromage frais mexicain), en morceaux
- 640 g de tomatilles vertes, coupées en deux
- 60 g d'oignon blanc
- 1 gousse d'ail
- 30 g de piment chipotle, en conserve, en sauce adobo
- 1 c. à thé de sel
-
450
g de poitrines de poulet entières désossées et sans la peau, coupées dans le sens de la longueur
of 450 g de filet intérieur de poulet (aiguillettes) - sel, selon le goût
- poivre noir moulu, selon le goût
- huile végétale à frire
- 12 tortillas de maïs
- crème sure, pour garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2267.1 kJ / 541.9 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 768.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20 Min
Poulet citron romarin avec riz
55min
Pâtes aux tomates et à la feta
50min
Sauce aux arachides
10 min
Poulet au miel et au sésame (Hestan Cue™)
1h
Carnitas
Pas d’évaluation
Assaisonnement Taco
5 min
Poitrine de Boeuf
Pas d’évaluation
Beurre de culture
12 Std. 15 Min
Saumon teriyaki à l'érable avec riz et brocoli
30min